Stopp

Missarna vart knäpptysta natten igenom, tur det. Mamman har vart ute och nosat lite, kissat, sprungit tillbaka till bebisarna. Snart kommer a'la familia Karjalainen och hälsar på. Trevligt. Annars är jag så uttråkad att jag sminkat mig och klätt på mig. Dennis kommer tydligen hit idag med och skall lira spel med mannen min. Jag är tuff i leopard och svart-vitt rutigt och massa rosa. Lystnar på Veronica Maggio - duktig brud. Dags för mer kaffe.

out

Svetten lackar

Idag kom bebis katterna och deras mamma till oss. Vi har en ny överenskommelse: vi betalar maten, vi får pengarna för katterna när de säljs. Antagligen kommer vi behålla en katt, får se hur det blir. Mamman är skönheten själv med en stor, vacker krage som får henne att likna ett lejon. För stunden ligger de och sover så mamman har fått ta en paus från allt diande, hon åt även en del förut. Vi bytte handduk till en ny, fräsch i korgen så nu luktar där gott istället för den frätande doften av gammalt kiss. Hela kullen har charmat både mig och min man, även våra andra djur. De är väldigt nyfikna på nykomlingarna, men än fräser mamman åt Charli-Star, men det kommer snart gå över. Idag har vart en himla varm dag, jag håller på att smälta bort: speciellt när solen ligger på vår lägenhet. "Svetten lackar" som syster säger. Jess skall komma hit och sova över. Jag är lagom social idag. Not. Här får ni er en go bild.

out



Pöss ellör

Idag skall jag ha picknick med Dennis. Redbull, snus, cigg, och en massa tjöt. Gott!
Danttu: försökt få tag på dig, ring gärna.


pusu




småttingar i hemmet

Först: tack Danttu för dina visa ord. Du är en pärla.
Fick nyligen ett samtal från Leyla som jag köpte katt skatt Lucifer av, och jag skall ta hand om hennes ena katt och hennes fyra små bebisar på två veckor och lära mig hur man avlar och tar hand om en kull. Hon kommer på lördag med dem, och de skall stanna hos mig tills de blir mellan 10 - 12 veckor. Min man skakade bara på huvudet och tyckte att det vart en dum idé, men jag vet att han kommer ändra sig så fort snuttisarna kommer hit. Jag har ingenting att göra om dagarna, jag är på g att bli sjukskriven och jag vill jobba med katter och hundar: detta är en chans för mig att lära mig just det jag vill arbeta med. Dessutom betalar hon all mat och kattsand, så det blir inga som helst extra kostnader för oss. Jag ringde pappa i full extas och kunde knappt få orden rätt i mun av lycka. Han skrattade och blev glad för min skull, peppade mig och blev väldigt mer nyfiken på att få komma hit och se sötnosarna. Då de inte är renrasiga kommer de säljas med en symbolisk summa. Life is good sometimes.

puss

Surviving

Gårdagens slut blev inte bra alls. Fick reda på att Oupa (farfar) dog i förrgår och jag kunde inte gråta. Jag är stel och kall men på insidan grät jag som ett barn. Jag älskar min oupa och har saknat honom något förfärligt under senaste. Ouma (farmor) dog för ett par år sedan, och det har jag inte kommit över än. Man kommer nog aldrig över bortgångar med nära och kära, man lär sig bara leva med det.




meningslöst

Jahapp. Då däckade jag för några timmar och vaknade såpass vimmelkantig att jag frågade min man och Dennis om det vart en ny dag. Nu hamstrar jag snus och sörplar kaffe. På söndag kommer föräldrarna och laikan hit till Sverige och bor hos oss i en vecka. Skall bli underbart, nu behöver jag inte bära en mask längre inför dem. De vet och de har accepterat och låtit det smälta in. Blev visst inget av att hämta ut tabletterna idag heller då jag som tidigare nämnt däckade. *Great*


Pusu.


Tji

Jaha. Då vart den piercingen klar, och Annisen vågade faktiskt med. Done and done. Eddie tog bilder på mig som han skall lägga upp på sin hemsida. http://www.edspiercing.com/. Nu skall jag bara noja mig över hur fruktansvärd jag kommer se ut på bilderna, så är allt som sig borde. Tji fick jag.

pusu

Just Dance

Lady Gaga är riktigt bra, det tycker jag speciellt efter Ira ja Carro berättade att hon faktiskt skriver sina egna låtar. Det är roligt hur ens syn på saker och ting kan förändras snabbt. Lady Gaga påminner mig dock om en person jag inte längre umgås med, men den påminner om de fina sidor hon har, så det gör mig inget. Idag skall då jag och Annisen till Eddie, får se om hon törs göra sin piercing, men det tror jag allt. Folk får gärna ringa om ni vill hitta på något.

pusu


töj höj

Nu har man töjt öronen någorlunda, så om ett fåtal veckor skall jag påbörja med drak-töjning. Imorgon har jag och Annisen bokat tid för piercing: Annisen i läppen, jag en i andra näsvingen. Befinner mig hemma hos Annisen for the moment. Men nu kom hon tillbaka från badrummet: social.


pusu

Maow

japp. då vart det bokat och klart. Skall vara hos Eddie halv fem och töja öronen. Skall bli jädra kul för då kan jag beställa av en snubbe som gör egna grejer, som finnes på bdb. Kul!

Nokia and back in black

Jahapp. Det vart ju nödvändigt. Nu skall kvinnan som vi köpte Lucifer av inte komma idag, så Bhija fick ställa in med Pinkey helt i onödan. *great* Å andra sidan hade hon en väldigt bra anledning till att inte komma, men det är bara så typiskt.. Hoppas det går bra för Bhija i Angered. They better be good. Sitter och lystnar på brittan efter en shopping runda på morran. Back in black and old tracks, men snart kommer hjälpen. Snart. Denna veckan väntar jag på att min mobil skall komma: det enda behövliga jag köpt på länge. Fast pappa betalar för den då den står i hans företag. *pew* Nokia n95 blir det. Skall bli sjukt grymt att få den. Syster skall också uppdatera mobil, men vad det blir har jag ingen aning om. Theralen gör verkligen så smakkörtalarna ballar ur helt och hållet. Grrreat. Snart fyller man gammal.

pusu

Kämpa

Det är inte alltid lätt att veta vad som borde sägas, vad man vill säga, eller vad som är helt fel. Men en sak står jag fast vid: du är guld i mitt liv av brons. Thåström i lurarna, sorg någonstans på insidan, snus och kaffe. Det är jobbiga tider, det säger vi och delar ut kramar, det är svåra tider! Vi gråter, vi blir arga, vi blir matta, vi sätter oss på tvären, vi faller ihop. Jag ser mitt eget mönster i den cirkel jag vandrar och efter mig lämnar jag svarta spår, korp svarta små hål som glöder om nätterna. Det gör ont, ont att lämna gift efter sig, att dela ut gift, att vara gift vid tidens olika klockslag. Med gruset under sulorna inser jag att livet är värt att kämpa för, det tar bara sin tid.


pusu.


nej

Idag kom hon fram igen: en ny klocka, nytt armband, nya mysbyxor, 2 par rosa linnen. AYE. The Roots får köra salva på såren. Syster fick hämta mig från stan då jag höll på att tappa all kontroll. Utan henne vet jag inte vart jag vart nu, eller hur jag mått, eller om jag ens stått upp. Systra mi är här, Dennis as well och nu skall jag kicka sum' ass i guitar hero. tata

pusu

Stank

Först och främst: tack Malin för ditt tips! Det behövs då hon inte bara tuggar på våra skor och tofflor, utan även våra vänners skor när de hälsar på hos oss. Så tack!

Annars har dagen vart kaotisk i sitt eget lugn. Åkte hem till Annisen, varpå jag senare fick så grov ångest att hennes man fick köra hem mig. Väl hemma tvättade jag av mig sminket och stupade sedan helt utmattad i säng och somnade i fosterställning. Vaknade för inte så längesedan med ett illamående i halsen, sprang till toaletten men behövde aldrig kräkas. Hade missat samtal från morbror Kjell, ringde upp, han blev orolig och konstaterade att han kommer hit med sina hundar i veckan så skall vi gå på prommis med våra underbara djur. Jag känner mig hängig och utmattad, min puls är hög och mitt hjärta slår flera slag för snabbt ibland för att sedan stå över ett slag. Jag har svårt för att andas, och stanken av ångest ligger i luften vart jag än går. Dags att sova snart igen, jag klarar inte detta. Jag kan inte hantera det. Lösning: somna av utmattning.

pusu





tjalom!

God morgon alla solstrålar och bitterfittor. Vaknade tidigt som vanligt fast med en jädra tarmvred. (?!) Tog ut Charli och kokade sedan kaffe och pratade med Ida som vart vaken ett tag innan mig. Väckte mannen med en kopp kaffe på sängbordet, pussades och myste lite. I love när han doftar sådär mysigt på halsen, lite av en "egen" doft som alla har. Det sägs ju att tjejer dras till killar som påminner på något sätt om sin far, och jag kan se likheterna mellan mannen min och min papps; manliga händer, välskötta, snyggt klippta naglar, äventyrslysten and on it goes. Men just händerna är väldigt likt. Nej, nu skall jag smörja min tattoo och låta babes sitta vid datorn.

pusu

tjalom!

Uppd. körv

Mannens yngsta syster Ida är över och skall sova över. Vi har vräkt choklad, cola, mackaroner, nudlar etc och lirat guitar hero och skrålat med Lips. Mannen köpte nytt spel - ba bye uppmärksamhet. *cry baby* Pappsen beställde min nya mobil idag. En sådan dära Nokia n95 som Carro har. Den är fedt.  Kommer nästa vecka någon gång, och nästa söndag kommer mamma, pappa och laikan hit. Lycka! *jumps* Ses änna vid körvkiosken.

pusu

Båring

Då vart det bekräftat: det verkligen suger att vakna tidigt för det finns ingenting att göra. Babes måste dock sova väldigt tungt då jag vart tvungen att dammsuga för Charli-Star bet sönder ett underlägg så det låg bitar över hela mattan, och babes vaknade inte av det. Vardagsrummet är alltså precis intill vårt sovrum. Jag blir tokig på Charli's alla idéer på att bita sönder eller gräva sönder, typisk ålder antar jag - rebellisk som sin matte. Jag har börjat ta fler bilder nu när jag lätt kan ta med mig min nyköpta Sony, liten och självklart rosa, så mer bilder kommer komma upp på bloggen.

puss så länge



hårigt läge

tjärlek

God morgon. Klockan är 04:15 och här sitter jag och ugglar. Har legat halvt vaken i flera timmar nu och hostat lungorna ur mig. Så fort jag andas gör det ont på ett konstigt sätt, precis som om lungorna är vatten fyllda. Det känns väldigt odd, så om det inte går över snart får jag åka in och få det kollat. *wiii* Happy dance....not. Har vart ute med Charli as well och är omringad av djur för tillfället - myspys. Jag mår så mycket bättre av att ha djur, även om det inte ändrar på något, så finns ändå glimten där. Jag älskar mina djur. De ger så mycket kärlek, oavsett hur man är.

pusu


Molle myser

Pusu

Britney - Piece Of Me

Rihanna går tillbaka till sin misshandlande pojkvän. Stackare. Hon tror väl som många andra kvinnor som befinner sig i ett sådant förhållande, att hon inte kan få någon bättre. I alla fall fick jag gjort min tatuering igår. Det gjorde sablarns mycket mer ont än när jag gjorde den andra på handleden. Jag pratade lite med min tatuerare och han skall senare måla upp mitt svart-rosa leopard mönster, så fort jag kammat in lite mer cash det vill säga. Första september har jag dock redan bokat tid, fast det hos Bosse för min tatuering i svanken. Idag kommer bror, hans tjej och lilla Ina på besök! Kommer bli väldigt trevligt. Får köpa lite kakor innan de kommer och koka upp lite nytt kaffe. Syster + hennes man kommer med. Kul, kul. Imorgon skall jag gå på prommis med mormor och Charli-Star, det vill säga efter jag lämnat in skrot mobilen och köpt mig en ny.

Tata - släng köss


släng köss på er

Hejdå ditt fesk ansikte

Jag HATAR min nya telefondjävel. Var eviga djävla dag har jag vart tvungen att ladda den, för att inte nämna hur segt den ragerar när man klickar sig fram. AARGH! Imorgon lämnar jag tillbaka skiten, och vägrar dem ge mig pengarna tillbaka ringer jag Ira. Voi vittu! Vem fan kom på dåliga mobiler?! Die. Die. Die. Nu letar jag en likadan som Carro ja Danttu har. Hittat den billigt på random place och skall dit det första jag gör på fredag. Och djääävlar i min mammas låda om Elgiganten inte har öppet imorgon.

HEJDÅ

Fiskben

Jaha. Då vart man uppe tidigt igen. Har fått in tiderna från psyk och vaknar pigg som en lärka vid 8 tiden. Funderar på att åka till Eddie först innan jag åker till Lilla Bommen för min tatuering, och göra ett hål i snokens andra näsvinge. Babes ligger fortfarande och nanar, lilla hjärtat har alltid fått gå upp tidigt med Charli annars, men denna gången tog jag hand om det då jag ändå vaknade tidigt. Så jag tog på mig regnjacka och stövlar och Charli-Star fick på sig sin rosa regnkappa som hon är urgullig i! Hon hatar regn lika mycket som jag. Förresten: här sitter jag grymt snygg i fiskbensflätor som systra mi gjorde på mig igår. Den nya flätan, helt klart.


pusu

That thing

Tjohapp, ansökte om permis natten till imorgon 18:00 så nu sitter jag hemma och känner mig lugn utan min galna granne. Crazy ass som skrämmer vettet ur mig. Lystnar på Lauryn Hill (tack Ira) och njuter av att vara hemma. Zyprexan byts ut till Abilify på min "förfrågan". Sjuksrivning från läkare till mig - till försäkringskassan. Diagnos närmar sig fullständig. Läkaren på psyk verkar iaf redan tro sig veta. *sköööönt* Just get it done, will ya! Imorgon blir jag taggad - gott som attans att få det gjort. Har längtat. Viktigt: saker att se fram mot.

pusu på'ra

Britney brittan

Brittan är helt klart underskattad. Lystnar på henne med låten "I love rock n' roll". Hur kan man inte tycka om henne? Man får sväng i kroppen helt klart av hennes beat. Många tror att bara för att jag är piercad så lystnar jag bara på band som growlar där man inte fattar ett skit av vad de sjunger. Men NEJ! Jag lystnar på allt från rock till r&b. Man måste vara mer öppen för musik, tänk så mycket man kan gå miste om. Nåväl. Jag är väldigt rastlös och sitter bara och vätar på att systra mi skall komma. Dennis och babes sitter och spelar 360 och jag bara döööör för jag vill göra något men vet inte vad! Morr. Imorgon skall jag iaf få permis (bestämd!) och hälsa på Ira och ge henne lite kläder. A'la clothias.

pusu

Love Lockdown

Efter att Ira snackat om Kanye West så lystnade jag lite på hans låtar och fastnade självfallet på hans senaste hit: Love Lockdown, som är jädrigt mysig. *hög volym och mys-stämning* Det känns trist att behöva åka tillbaka till PK idag, men jag vet att det är nödvändigt. Jag mår iaf bättre, eller kan snarare klara mig genom vissa saker bättre, och att det hållit i sig även här hemma ser jag som något jädrigt bra. KEEP YOUR LOVE LOCKDOWN


pusu

AOUH!

Idag for jag in till stan, vart för rastlös för att sitta hemma och uggla. Inne i stan shoppade jag, ja, men enbart ett par guldiga leggings och en rosa t-shirt med texten "I love my boyfriend". Tror halva göteborg har den tröjan, men wtf - har sett Kissie på bild med en sådan tröja, om jag inte minns helt fel, och henne måste man ju bara digga. Haha. Jag lyckades alltså hålla mig till att shoppa två enkla små plagg för tre fjuttiga hundringar. Det är fanimig inte dåligt, jag gick inte ens in i andra affärer.
Nu sitter min man, systra mi och Jess i vardagsrummet och lirar guitar hero.

Michael Jackson - Black Or White (Eat this)

pusu på smultronstjärtar

Permis uppd.

Lyckades förlänga min permis till imorgon kl:17.00 då Leyla som vi köpte katten av skall komma hit vid två och prata lite med oss, se hur det går, röka och surpla kaffe. Dessutom ringde jag nyss till Helle som vi köpte Charli-Star från, och vi även vi skall ha en träff med våra hundar någon gång under kommande vecka eller nästa. Jag mår bra här hemma av allt lugn, att ständigt ha katterna och Charli runt omkring mig, att ha min man som gärna kramar mig, håller mig tätt intill och sätter mig i hans knä för att mysas. Jag mår bra av verkligheten här inne, det är bara utsidan som är kruxet och min insida.

pusu

me don't do drugs (!?)

Jag har permis och är äntligen hemma efter en lång dag. Blev hemkörd av a'la Karjalainen folks och nu står min skrala man och lagar tacos. MUMS. Jag är fet men det gör inge, jag kommer fortfarande i kläderna och skall kräva ändring från Zyprexa till Abilify. Där med basta! Stannar till måndag morgon, skall vara där innan lunch igen. Känns mysigt att vara hemma, men ovant att vara uppe vid denna tiden - men som sagt: mysigt. Ta hand om er mina små hallonbär. Knarka försiktigt. Om det nu går.

pusu


P.S.
Jag har gjort hårförlängning och är ursnygg
D.S.

en ärlig chans

I morse vaknade jag själv utan att någon ur personalen behövde försöka väcka mig femhundratolv gånger. Jag tror det är för att jag ser fram mot dagen så mycket: först kommer Pinkey hit och fixar mitt hår, sedan kommer babes familia hit och hälsar på,och sist men absolut INTE minst: permission över natten : hem och sova och vara med mina smultronhjärtan! Jag kommer alltså inte skriva ut mig på måndag, utan tar permissioner när jag känner för det. Fick reda på att det är möjligt för mig nu, en skötare sa det till mig igår. Det är ju som laxat - underbart! På så sätt ger jag det "en ärlig chans" som Ira sa, och hon har helt rätt. As usual.  Minus med att vakna tidigt: timmarna verkligen seeeegar sig fram. Men jag har min mobil at fiffla med, I love it,

pusu

Fränt

Nu har jag fått min mobil, käkat mcdonken och fått pussas och kjelas med min man. I love you baby, du ställer ta mig tusan alltid upp. *kärlek* Imorgon kommer Pinkey (något att se fram emot in das crazy house) och möblerar om utsidan av min skalle. Gött. Jag lägger av fisar som tvingar mig själv att gå ut från rummet och då jag inte kan öppna några fönster här kan ni ju bara ana the smell... men nu har jag öppnat dörren så alla andra får avnjuta en kopp med frän fis.


pusu

ring ring, bara du slår en signal

Idag åker babes och inhandlar en ny mobil till mig. Pratade med pappa om min telefon som hela tiden hänger sig och krånglar, så han tyckte det vart på tiden men en ny. Dessutom betalar han för den. *happy* Imorgon kommer Pinkey och fixar mitt hår och på måndag skall jag prata med läkaren om utskrivning. *Me has had enough of this crazy house* Samtalet med Rosali gick bra idag, fast jag blev helt utmattad när jag berättade vissa saker som jag egentligen inte får berätta. Svetten lackar, brosh. Egentligen sitter jag alltså bara och väntar på att min man skall komma med min nya mobil, vilket kan ta ett tag då han först skall till Gårdsten och hämta moppen då det går snabbare med moppen än kollektivt, sedan skall han till affären och sedan hit. Längtar, längtar, lääängtar efter både mobil och min man. Saknar er mina vänner, men förhoppningsvis blir jag utskriven på måndag och då kommer jag och stormar er med kärlek.
Love you guys.


pusu 

Beyoncé och galenskap på avd: 365

Haha, kollade precis på Kisse's blogg, kan inte hålla mig för skratt. Klockren brud ibland. Kom på tidigare idag att "FAN! jag har inga passande skor till mysbyxorna!" så babes kom hit med två par och vi gick en promenad med Charli-star då jag har 30 min frigång. Det kändes skönt att komma ut med honom vid min sida, med dig min man känner jag mig alltid säker. Jag hoppas på att bli utskriven efter helgen, jag klättrar snart på dessa väggar av rastlöshet och den galenskap det medför att vara inlagd. Har dock fin utsikt...misär! Lystnar på Beyoncé för stunden, det skulle väl aldrig någon tro att jag lystnar på med tanke på min stil. FÖRDOMSFULLA SVIN. Jag är en av de fördomsfulla svinen. Jag dömer lätt folk efter första handling och möte. Nu skall jag måla mina naglar rosa för femhundraelfte gången.

pusu pusu


Wiwi balola

Ytterligare höjning och byte med medicinerna. *ding dong head* Dennis är på väg hit med snus och Cola. Muums. Tar slut på min snus på nolltid då den inte är tillräckligt stark så jag får ta flera. Fick ta ett uppehåll i detta inlägg då Dennis kom, men nu har han åkt för jag tänkte ta mig en tupplur men nu helt plötsligt blev jag pigg igen och skriv-sugen. Det känns hela tiden som om något saknas, jag har försökt röka bort saknaden, snusa bort, dricka kaffe, äta..you name it, men det är vinet jag vill ha. Men jag befinner mig här där ingen alkohol finns tillgänglig. Tur det. Jag har fått låna C's stora mysbyxor då mina rosa (och djävligt dyra) mysisar är fläckiga av blod. Me like his mysbyxor som fan. Imorgon skall jag till Rosali, så jag pratade efter många om och men (djävla skötare som inte kan något) med läkaren och han fixade så jag får åka taxi fram och tillbaka med en skötare. Palla kollektivt när man är såhär djävla självdestruktiv. Djävla ägg skallar. Men nu är det fixat. *balola dance* Och jag ser fram mot lördag då Pinkey kommer hit och skall färga och klippa och sätta in löshår på mig. *wiwiwiwi*


pusu

Vänlig stör ej: rullning pågår

Bu har jag äntligen fått tummen ur röva och tagit mig en dusch. Gött. Luktar jag inte lika mycket crazy. Men nu måste jag lägga om min arm på nytt, tänkte inte på att inte blöta ner armen. *smart blondin 88* Väntar på att min favorit Joel skall haffa med mig bara. Sen kommer babes, systra mi och Robin hit idag och håller mig sällskap.

Lyckan är liten under dagarna, sängen knarrar under mig, datorn hänger sig, maten serveras, jag blir äcklad av maten för att sedan bli vrålhungrig och glufsa i mig (gluffsa?) .
I hide in a corner where no one can find me
I hide in my corner
Where I can play dead


Mannen min kommer med snus och kläder, syster med mcdonald's käk. mööms. *vräka i sig och rulla fram*


Ella-ella-ey-ey

Nyvaken och nymedicinerad. Trots att jag ligger inne har jag den strändiga hysterien med mig it och måste allti känna mig nöjd med mitt utseende - så jag ringde (med tillständ från skötare) till Pinkey och hon skall komma hit och klippa + färga på lördag! *happy dance* Hade ju läkarsamtal igår och alla mediciner höjdes och vissa ändrades. På fredag skall jag träffa Rosali, får se ifall en personal följer med eller om jag klarar det själv, med tanke på alla tusen shavers som säljs och systemet som ironiskt nog ligger alldeles runt hörnet från vården. Wish me luck

pusu

Psyket del femhundratolv

Jaja, okej. Jag är lit överdramatisk "ibland" men anyways så pratade jag med honom efter Dennis åkt och det redde ut sig. Stackarn, fick *crazy ass half african* över sig. Sitter och lystnar lite på beyoncé och inväntar min kvälls medicin. Maaata mig.  Däremot fiser och pruttar jag som en get. Någon av tabletterna måste göra så hela kroppen slappnar av, till och med där - jag upptäckte förtjust att jag kan göra techno låtar av mina pruttar beroende på hur snabbt eller långsamt jag går närom slinker ut. Min sysselsättning äger alla andras. *Liten femårig flicka i extas*

Jag vill tacka alla som kommer och hälsar på mig och tar med sig godsaker och kärlek. Ni ger så mycket energi, och det behövs.

pusu

tards och tack

Idag har jag haft besök av Systra mi, Bhija, Carro, G och Dennis. Uppskattat till tusen trots att medicinen gör mig knepig. Dock knepig på ett bättre sätt än om jag inte tar dem. Idag höjde dem mina mediciner och mixade runt lite, skall gå ut och få en beskrivning på vad, när och hur mycket så jag kan skriva ner det i min bok. Vi har tydligen fått in två nya tards på avdelningen. *uäh* så jag har fint fått vänta. *ovanligt*


blä

inkompetens

Jahapp. Igår trodde sig en av patienterna att han kunde "daignostisera" mig och menade i grunden att jag hittar på allt. Det känns ju kul att en patient kommer fram och säger så när jag STÄNDIGT får skuldkänslor efter ett samtal och tror att jag ljuger fram till dess att motsatsen bevisas och det blir en ond cirkel av allt. Jag sa till honom att gå ut ur mitt rum, och några minuter senare fick jag ett brev, jag tog motvilligt emot det och slängde sedan igen dörren i hans ansikte.
Han skrev:
"Hej, My
Jag ser inte dig som min bäste vän,
jag ser inte dig som en vän
Jag ser dig som en medmänniska.
En mycket vacker kvinna som
har haft stora motgångar och otur
i livet, som gör att du mår dåligt.
Jag ser en fin människa, jag ser en
förvirrad och ledsen kvinna. En kvinna
som verkar så fin. Jag säger
verkar för jag vet inte, jag tror.
Jag ville hjälpa, stödja, krama
och finnas där för dig oavsett
vilken personlighet som är just
nu. Jag vill fortfarande vara
där, fråga mig inte varför, men
så är det. Jag är rak, ärlig och
omtänksam. snälla var inte arg
Jag vill dig bara väl. Jag tog mig tid
idag, för att det kändes rätt förlåt. //"(hans namn)

På baksidan:
"P.S. Du är starkare, snällare och
har fler goda egenskaper än
du tror. Det är jag säker på D.S."

Alltså. Visst. Brevet är sött, snällt och han ber om ursäkt. Men nej. Han är inte min vän, jag är inte hans - what's the point? Jag orkar inte bry mig, så nu skall jag prata med honom och säga det att han får hålla sådant för sig själv, för jag är inte intresserad av att höra hans åsikter om vad jag lider av. Inte det minsta. Dessutom skall jag träffa läkaren idag så det gäller att jag har orken uppe. Annars kan det gå åt pipan.





In the mirror you see your smiling face

SERIÖST! Hur vågar du ens spekulera i vem jag är och vad jag lider av? Hur fan kan du ens med att sedan säga det till mig, rakt upp och ner!? Vi träffades igår, jag vart manisk och babblade utan mening. Tro ALDRIG att du känner mig eller vet någonting överhuvudtaget om mig. You o' know shit! All I have is screams, but they all come out in a smile. Fy fan vad upprörd jag är just nu. FY FAN.

*goin MORE crazy*

För stunden känns allt okej, men det slår om hela tiden och ger mig fruktansvärd ångest och rastlöshet. Daniel (som jag inte träffat på år nu) skall komma hit en stund innan syster yster och min man kommer. Fick en av mina kända impulser och frågade Daniel via msn om han inte ville kika förbi en stund. Känner mig ändå rätt lugn med det. Jag önskar bara att jag kan få en diagnos så fort som möjligt, så jag kan få rätt behandling istället för att gå på slumpartade mediciner som bara dämpar för tillfället. *goin MORE crazy*

JAG HATAR GULA BILAR


Nej, nu måste jag prata med en skötare. Mår inte bra alls igen,

Psyket: dag.2

Heldag nr.2 började för ett litet tag sedan. Jag berättade för morgon personalen att jag pratat i sömnen, sedan gick jag ut och tog en cigg och en kopp kaffe på "bron" som jag kallar den. Jag har bett personalen komma hit så jag kan be om lugnand då jag snart kvävs av självdestruktiviteten hon framkallar. Dessutom skall jag skriva upp vilken slags medicin jag får och när. Jag vet att jag enbart får tre "vid behov" mediciner, dem avgiftar mig då jag själv alltid tog väldigt mycket lugnande. Min puls är extra hög på grund av det, även på grund av vinet jag drack från morgon till kväll, varje dag. Igår somnade jag dock utan sömnmedel, det känns bra. Hörde inte ens att min mobil ringde typ femtusen gånger och att jag fick femhundra sms. Idag skall jag ringa Pinkey och kolla ifall hon vill hälsa på mig. Jag saknar henne väldigt mycket, och hon är som en extra mamma för mig sedan min egen mammi flyttade till Spanien med pappi. Just nu hamstrar jag snus, sitter här och skriver samt dricker kaffe och inväntar personalen. Jag har penna och papper redo, behöver dock påfyllning på kaffet any minute now. Pappa grät, vilket ledde till att jag började gråta hysteriskt. Dem har insett att jag är sjuk och det gör dem ont. Mig med. Fast inte i närheten av så ont som för dem. Jag älskar er.

Alltid.

Jag tog faktiskt initiativet att börja prata med en random peep som verkade betydligt mer "hej-jag-kan-faktiskt-prata" och det visade sig vara en rak, ärlig och jävligt instabil kille. Det känns skönt med lite sällskap som stannar. Önskar min man kunnat stanna hos mig, dag som natt, Trots att jag vantrivs som inlagd är just detta det bättre alternativet. Jag kommer göra mig själv för illa i slutändan, så jag tänker borra ner naglarna i låren och tugga mina läppar blodiga om så krävs. Ira och Danttu satt inte med mig hela dagen + natten för att jag sedan skall skriva ut mig för abstinensen. Fuck no. Jag har råtit med Jessica, det gjorde ont - men att höra min egna pappa, far, pappi gråta vart något av det värst jag varit med om. Han grät och kippade efter luft, vilket i sin tur fick mig att skaka av gråt. 
"Jag älskar ju dig något så fruktansvärt"
 -Och jag dig, pappi. Alltid.  


Leave a whisper

Kings Of Leon - Only By The Night

Ligger för tillfället inne på PK, östra sjukhuset som blev min sista 'survivin' utgång. Nu mot kvällen lever jag i en dimma. En dimma fylld av blod, skakningar, abstinens, tårar och ett galenskaps skrik. Jag känner mig förlorad och intet sägande. Jag känner en enorm tomhet som ingen eller inget kan fylla. Jag har haft massa besök idag: syster yster, hennes man, min man och Jessica... ändock känner jag mig kidnappad från lyckan, den lycka jag inte längre kan tyda mellan strecken i min misär. Jag grät färtvivlat förut, skrek på en sköterska och slängde igen toalettdörren och gapade att hon skulle försvinna. Men jag kan inte se, känna, höra eller smaka ilskan. Även de skrik som pressar sig ut mellan mina läppar är intet sägande. Mina ord är tomma, min skrift - en historia som bleknat med åren. Let's burn a hole so we can slimb out.

"So I drink and I smoke and ask if you're ever around"

Titta där! - Titta fail!

Båda katterna är här. Jag avgudar dem båda för utseende och personligheter.Psykologen 1. respektive 2. idag, fick fler mediciner och failade stort när jag kom hem. Nu sitter babes och fönar mina strumpbyxor som blev pisseblöta i ösregnet, så jag kan ha dem på mig nu igen. Nu: en stor kopp kaffe


pusu

katt skatt

Idag kommer katt skatt nr.2! *happy dance* Skall bli så himla kul, ragdoll är ju känd för sitt super coola humör och att de är som släng dockor, man kan hålla dem hur som helst och dem bara hänger där hel nöjda. Så sött. Fick en demonstration på det igår, så sjukt kul att se. Och han är så myyysig och len, precis som Molle! Skall ringa Ira sen, Annisen med. Har egentligen inget vettigt att skriva (som vanligt). Kaffe, snus, No doubt och djuren. Underbart. Dessutom sov Molle inne hos oss heeela natten! Lilla kurrepurren. Jag är glad och uppåt men är rädd för fallet som kommer. Men just nu försöker jag njuta av fulla krafter. Lika bra att passa på, ploppa lite piller och hålla sig där förhoppningsvis lite längre med hjälpen.

pusu

VOI VITTU

Då har jag efter en snurrig och stressig dag funnit de två katter som skall bli mina och min mans. Katten Molle har vi redan hemma hos oss nu, syster hjälpte till med att köra och hämta. Pingla! Molle och Charli-Star är galna, jagar varandra högt och lågt och kommer riktigt bra överens. *Happy* Molle är silvergrå hane på 7 månader, nämnde honom i tidigare inlägg om jag inte minns helt fel. *crazy crack brud* Misse nr.2 (inget namn än) kommer till oss imorgon, jag lyckades nämligen övertala mannen om att få köpa den dyyyra missen! Jäj! Så imorgon åker vi och hämtar honom, en renrasig Ragdoll på 17 veckor. Syster och babes sitter ute i soffan och lirar guitar hero - crazy people gone crazier. Tror jag tog mig lite vatten över huvudet idag genom att flyga och flänga så mycket, förut efter jag målat mina naglar (Ira, ditt djävla fel att jag köpt rosa nagellack) så skulle jag skriva på kranen och lyckades (klantig som jag är) slinta till och skrapa bort lite nagellack - me went bananas. "DJÄVLA FETTA, HORKUKS SUGARE!". Men svenskan är så mesig så ett "VOI VITTU!" hade vart tusen gånger kraftigare. Jag vart trött, grinig, hungrig och kluven. Don't blame me. Jag och syster kokade mackaroner och tinade köttbullar och jag försökte prata om mitt shoppande utan att få ångest - fail. Myrkrypningar, hjärtat slog snabbare, började andas tungt och ville klia sönder hela min kropp. Ploppade piller och vi beslutade oss för att inte prata om det mer.
Annisen och Ira: såg att ni ringt, men har inte kunnat ringa tillbaka då jag vart på vandrande fot hela dagen med mega kasst batteri.
Out of here.

pusu

misse, misse maow

Då vart man i Gårdsten hos familjen Karjalainen. *Loves* Besöket hos kvinnan med kattpojken som vi vart hos gick jätte bra. Charli blev alldeles till sig av förtjusning och hade det vcart möjligt hade hon väl blivit kär med. Kattpojken vart heeelt underbar. Så vacker och super lugn, han hälsade på Charli, nosade lite och vart gärna runt omkring henne. Så vi bestämde oss för att den får det bli! Möjligen köpert vi en till denna veckan, men ännu är min man orubblig på sitt "nej!" till en Ragdoll katt, då priset svider en aning. Men jag får se, väntar på att kvinnan som äger Ragdoll katterna skall ringa, så får jag fråga ifall priset är orubbligt eller om man kan dra ner på en 500:- iaf. Vi får se helt enkelt. ÖPPENSINNAD.


pusu

Mjaaaouu

Idag är jag riktigt glad i tratten. Flög upp (underdrift) ur sängen när klockan ringde och valsade ut på lätta fötter och njöt av morgon cigaretten. Jag, babes och Charli-Star (hela familjen) skall åka till Lövgärdet och kolla på misse. *jumps* Skall bli så himla kul, sen på fredag skall vi kolla på en annan. Den idag är en blandning mellan perser och norsk skogskatt i gråblå färg på 7 månader, den på fredag är en renrasig perser hona i vitt och oranget på 4 år (om jag inte minns helt fel). Charli skall alltså få sig en kompis. Det är aningen tidigt för ännu en hund, som Annisen sagt är det bäst att skaffa en till hund när Charli är runt två år. Jag vill så gärna ha en Grand Danois, men det kommer inte ske innan jag och babes flyttar till hus. Min man vill ju ha en blodhund med, så det kommer det bli om ett par år det med. Men först och främst: en passande misse vän till Charli. Får springa och klä på mig nu, skriver lite mer om dagen senare.


Pöss

Moby

God morgon. Har vart vaken sedan halv sju där någonstans på grund av att Charli behövde komma ut. Silket sket väder det är idag då. Lagom kul. Fick fint dra på mig HÖSTJACKAN och stövlar när jag rastade Charli. Fy säger jag bara. Vill inte ha något regn. Tji fick jag för att jag hoppades på bättre väder. Har börjat lystna på Moby's gamla låtar igen. Favoriterna är: 'Porcelain', 'Natural Blues' och 'Why Does My Heart Feel So Bad?'. Väldigt fina och mäktiga låtar. Jahapp, här sitter jag med en kopp snabb-kaffe och väntar på att tiden skall driva förbi. Känns bara allmänt korkat att vara uppe så här tidigt. *SUCK*
Har inge vettigt att komma med här för tillfället.

tjoflöjt

Uppd.1

Hemma efter en helgalen dag med IRa. Babes mötte upp mig vid trapporna och hjälpte mig bära kassarna samt att vi beställde pizza. Mums. Pizzagöbben vart grinig då alla ringde och bokade pizza, okej att det är mycket att göra när man bara är en, men cashen liksom. Folk kunde lika väl beställt från någon annan hörrö. Men det är bara för att de som bor här är  korkade, alternativa, lata emosar som beställer från er. Mig och babes inräknat. *cry baby cry* IRa style smittaaaar. Imorgon släpar jag med mig IRa på ännu en crazy day. Har verkligen på mig stans mysigaste byxor och tröja. Lite levande ljus här på sidan med som värmer gott efter man vart ute i den svinkalla blåsten. Brrr! Och en kopp kaffe med, har börjat tycka det är riktigt gott med en kopp kaffe på kvällen numera. Ne, får ta och ringa Pinkey någon dag här nu med. Får raka nacken igen och blondera + färga mera, dessutom blir det löshår. Dennis skall ju också färga sitt hår, så skall kolla med Pinkey vad det skulle kunna gå på för honom. *wiwi* Kuligt. Vid två (om jag inte minns helt knaggligt) imorgon får Chari sin första trimning. Spännande att får höra om hur det gått. Tror hon kommer reagera väldigt bra på det, i och med att hon somnat ett flertal gånger jag och babes borstat eller klippt henne. Och ett stort "grymt jobbat!" till Danttu för att han så sjukt duktig som pluggar.

pusu

*Happy dance*

jahapp. Enligt Dennis (vem annars?) så behöver man mina gigantiska glasögon för att kunna läsa texten, vem är det då som egentligen har dålig syn, raring? Jag och Ira skulle bara tjecka in en tatueringsstudio idag, men då den inte vart öppen åkte vi in till stan där jag lämnade in ett xbox spel, fick cash och shoppade hejdlöst. Skor, tröjor, sjal, shorts.. you name it. Ira shoppade sven snygga dojjs, en kjol och en klänning. Fiina grejer. Nu sitter jag och myser i mina på tok för dyra mysbyxor i Ira's lya och kollar på medan hon springer in och ut från lägenheten med tvätt.  Haft en trevlig dag, men nu är jag heeelt slut. Och imorgon skall jag köpa en till gitarr till babes för xboxen, pierca mig och kolla in studion som har öppet imorgon. *happy dance*

puss på er

B-b-b-b-boooorderline

Madonna - Borderline

Borderline, feels like I'm going to lose my mind
You just keep on pushing my love over the borderline

Fräsig låt. Fräsigt värre idag. Imorgon skall Charli in för sin första trimning, klipp, klipp! Hihi, skall bli så spännande! Kändes jätte bra med kvinnan jag pratade med också, väldigt trevlig. Min fiselisa håller på att bli stor! Skall skicka mail till Helle som jag köpte henne av idag med tänkte jag. Sen skall jag iväg med Ira till en tatueringsstudio och pratade lite med dem om min tatuering som jag vill göra. Fick dock inte tag på Eddie idag så jag får pierca mig någon annan dag, kanske imorgon medan jag väntar på att Charli skall bli klar. Eddie har vanligtvis inte öppet på måndagar, men ibland är han faktiskt där. Han skall ju flytta sin salong och allt nu, vilket han är överlycklig för. Förstår honom. I morse vaknade jag av att jag pratade i sömnen, men fick ett leende över läpparna - idag verkar vara en bra dag, har myrkrypningar för tillfället men det tär inte lika mycket på mig nu som annars. Good sign for today.

out

Charli-Star*
Charli-Star

Nytt och plastigt

Ja - tjohoj och tjut i tutan. Jag skaffar (som ni ser) en till blogg för alla som vill läsa. Denna kommer alltså inte vara privat som min andra. Kommer antagligen lägga den privata på hold. Jag har saknat att kunna skriva för _alla_ samt att den gamla innehåller sköra minnen som jag helst inte vill röra vid.

Idag spenderade jag ännu en förmiddag på stadens gator..nej, på stadens affärer. Japp, you know me too well. Shoppade lite tröjor, leggings (som min syster retas mig för då jag säger 'leggins' istället), jacka, skor, body mm. Trevligt! Sen sprang jag förbi coffee shop (hjälp? namn?) och köpte två kaffe to go, en svart kaffe till Ira och en latte till mig. Det vart aningen vingligt och jag nojade mig tusenfaldigt över om jag skulle snubbla och tappa kaffet, råka luta mig åt sidan och få det i hela knät, råka springa in i någon kostym snubbe och söla ner hans kritvita skjorta etc, etc - men till min stora förväning klarade jag med hela vägen till hållplatsen. Där gav jag Ira hennes kaffe illa kvickt. Som jag skrev tidigare på min privata (privata som i 'enbart för mina ögon') dagbok så ger Ira mig någon slags ljummen känsla inombords. Sådär roande, tillfredsställande - en sådan go känsla när man kommer in från vinterkylan och sätter sig ner med en kopp kaffe framför en öppen brasa - sådant som lockar fram rosiga kinder och ett fånigt leende. Tack. Tusenfaldigt tack. Väldigt mysigt. Och jisses, sicken toppen lägenhet du fått dig! Helt underbar. Ira målade mina fyrkantiga naglar alldeles skrikande råsa och gav mig Theralen mot krypningarna. Jag tänker mycket på A som kämpar för sin rätt att leva och känner en enorm sorg och saknad, men också en stolthet att hon orkar och fortsätter kämpa - det med alla vänner bakom sig. Vi finns alltid här, alltid. Min lilla Charli-Star ligger på golvet brevid mig och sover så gott. Fick fnatt förut och kokade mig en kopp kaffe och sitter här och surplar ur den stora, runda koppen med stearinljus brevid mig. Myspys. Sådant göra Ira med en - lämnar en i en sådan go stämning *loves*. Lite Ira style på skrivandet med. Staden verkar vara lugn, har ännu inte hört sirener från varken ambulans eller polis, kanske för att jag har på mig mina hörlurar? Haha. Suck. Nåväl, jag hoppas på att den håller sig lugn iaf.

out

RSS 2.0