H.E.A.R.T.L.E.S.S

I never even liked you. I was just confused, didn't know what to feel. But hey, I was born heartless. Fucker.

Alive.

myrkrypningar av medicin. borderline. ryckiga andetag. ryckigt leverne. knapp överlevnad. styckad vardag. knapp användning av datorn/internet. jag lever.

...

MYRKRYPNINGAR! Vittu!

Metaltown

Meeeetaltooooown! wiiiiow!




I need you right now

Fick massa dya hårprodukter av syster i efterskott. Wiiii!* *happy dance* Nu kommer håret lukta gott och smaskigt dygnet runt, det kommer vara glansigt och fint och jag är utskriven från östra. Dance with big mama, come on. *shake*
Anyways så känns det djävligt skönt att vara där ifrån, me went crazy in dere. Jag och mannen skall ta med oss Charli och åka till K-sjön, kanske ta ett litet dopp med Charli-Star. Men det tror jag inte. Haha. Jag aaaavskyr kallt vatten. Brrr! Men kanske Charli tar sig ett dopp. Btw, anonym: vem? Jag har mina misstaknar, men still. Naaames please, inge anonymt här inte. Behövs inte. I won't bite. *puppy eyes* Jäjä bitches, take care

P.S
Er vänner jag sagt upp vänskapen med: jag saknar er... fast jag vill inte ha tillbaka er. Jag vet. I'm confusing.
D.S



out


Kvällen

Jag tog permission idag (ikväll) trots allt. Kunde inte motstå suget att åka hem och mysas med mannen, djuren och Jessica med Tacos och skräckfilm. Idag fyllde jag även i försäkringskasse papprena för min sjukskrivning. Lagom kul sådär. Har ännu inte fått en diagnos, så fick helt enkelt skriva ner mina "symptom" som anledning och skickade med min läkares sjukintyg. Håll tummarna för mig nu att de inte beter sig som rövhål. Nu skall jag avnjuta mitt glas med vin och mysas med mina älskade skatt djur.


Back on back-track

Nu är jag tillbaka (sedan igår) på avdelningen. Funderar på att inte ta permission idag då jag inte är på topp och verkligen inte pallar att åka kollektivt. Hoppas på att syster kommer hit idag innan hon lämnar mig för Spanien hos mamma och pappa i cirkus en månad. *sad face* Men i augusti åker jag och mannen dit med lilla Charli-Star och stannar tills vi känner att vi vill åka hem igen, så då kommer syster och hennes man åka med as well.

Flipp:
*blondin bloggar
*långa ögonfransar med en naturlig look
*snälla och trevliga människor
*mörkt hår med löshår (om det är snyggt insatt som på mig då - mwihi)
*glass i sommarsolen


Flopp:
*elaka människor som mer än gärna ljuger
*sandaler med kardborreband (yss, yss, yss!)
*människor som klär sig i för små kläder (som grannen som visar sin föredetta gravida, hängiga mage med bristningar)
*svenskar som leker blattar - kommer alltid vara flopp!

kuksugar läppar

Hur mår du egentligen?
Jadu. Jag saknar dig iaf.



Öl och vin, töggömmi och kuksugar läppar. Det vattnas floder i min mun, tar en saftig klunk av ölen, känner hur några droppar slinker ner för min haka och träffar mina överdrivet stora bröst. En kall djävel slingrar sig ner mellan brösten och jag tvingar en kuksugare slicka bort det.

Ja - världen är allt annat än renrasig, vacker och städad.




High like planes

För dagen: M.I.A - Paper Planes

Gjort:
Rastat hunden på en lite längre prommis (ja, jag orkade faktiskt - men knappt) ned till Lidl där vi handlade käk
Kollat på spansk, skruvad skräckfilm
Glott på Micke & Molle (snörvel, snyft, fräs)
Plåtat mig med stora pattar (enda fördelen med zyprexan, brösten väller fan över <3)
Plåtat mig med sleten stil, rosa läppar, gula tänder, snus och en sned smiley

Händer:
Dennis kommer hit för att spela spel med mannen

Imorgon: firas med systra mi

Nu: töggömmi och energi drink med rosa läppstift

Yss

Nu har min man slängt i mig alla möjliga slags tabletter så jag ser dubbelt (wohow) - men ändå inte tillräckligt trött för att kunna somna.(djup suck) Ja, tabletterna är givetvis den medicin läkarna skrivit ut till mig. *suck* Inga mer roliga piller än så. Det sablarns sjukhusarmbandet gör ont och mina sår kliar. *gnällspik* Ni som säger: "skyll dig själv, ditt eget fel" - stopp! Inte mitt fel, inte mitt val, inte alls - så var god håll truten när du inte vet bättre. Jag är grinig för jag vill sova. Så nu skall jag försöka sova. Och försöka blogga oftare. Jippäy.

Yss.

out

Tips och trix

Sådär. Nu har jag fått lite mackaroner i magisen och är genast på bättre humör med snus och nässpray - min näsa har en ytterst otrevlig tendens att ständigt bli täppt. Sitter och myser i mina favoriter: rosa frité byxor från Odd Molly, svart linne med träkulor på banden, från Åhléns (märke?), samt min baby rosa kofta från gina. Så här sitter alltså jag medan alla andra är ute och dricker sig dumma med människor de helst inte ens umgås med. Jag vet då en sak: jag kommer inte bli en gnutta dummare, och inte heller kommer jag må kasst imorgon.

Saker som är bra att göra när man dricker alkohol:
1. Ät bra under dagen om du vet att du skall dricka på kvällen
2. Ta pauser från alkoholen och drick vatten eller mjölk
3. Drick inte för mycket... kära nån, alla vet att fulla människor är dumma människor och inte särskilt vackra när det går till överdrift
4. Sluta drick i tid - sluta dricka cirkus två timmar innan du skall hem, ett glas med vatten är tio gånger bättre att sitta och smutta på innan det blir hemgång, dessutom får du inte i dig alkohol ändra fram till dess att du går hem

Mina tips! De brukar hjälpa mig iaf, med vissa undantag, haha.

Hemsk midsommar på er.

out

How to survive my wrath

Om du någonsin behandlat mig fel och jag sagt upp vänskapen:

1. Kontakta mig aldrig mer igen
2. Försök inte snacka skit
3. Ge fan i min pojkvän (!?)
4. Om något roligt händer i mitt liv som berör både mig och min man: kontakta inte varesig mig eller min man för att gratta. You're just full of shit och jag kan se genom dig
5. Get a life where I'm not a part of it, där du INTE hör saker om mig/från mig
6. Stay out of my life om inte jag säger annat

Tack.

Sen har jag: permission! Hurra! Inte för att jag tänker fira midsommar på något sätt, jag tänker bara njuta av att vara hemma. Hade det mysigt med Annisen en stund med lite vin och popcorn - mie rakastan sua, so so so much!

Förövrigt så firas jag samt syster av släkt samt männen i våra liv på söndag. Hurra, hurra, hurra för de bästa och snyggaste systrarna!


Love us or hate us, it's still an obsession darlin.

saknad.

Det känns som om jag legat här i flera veckor nu, men enbart ett fåtal dagar har hunnit passera. Jag använder mig sällan utav internet då jag försöker koncentrera mig på me, myself and I. Numera får jag lov att gå ut i 30 min, så länge jag har en vårdare med mig. Hände en liten olycka och efter det får jag inte riktigt röra mig så fritt som ibland kan önskas. Ring gärna, saknar att höra era röster. Saknar er överhuvudtaget.

pusu

psyk bryt nr.2

Fick lägga in mig själv igår igen, ligger på samma avdelning som första gången. Ni som vill hälsa på är mer än hjärtligt välkomna, det blir ju lite ensamt med tiden. Idag skall jag till Clara så jag och en skötare åker bil dit. Gotta go now.


tata

Vattensäng

Jag är tjock och fylld av vatten, så nu känner jag mig som en vattensäng som guppar omkring på två valross-ben och ser fet ut. Detta är hemskt! Jag tänker aldrig mer äta Zyprexa och jag förbannar den djävel som kom på skiten. Fan vad grumpy jag blir. "Love me or hate me, it's still an obsession" feting dör ju nu. HÄRLIGT. Ingen älskar eller hatar feta vattensängar. Jag är trött, grinig och allt annat än fräsch. Fast jag är ju fortfarande snygg i fejan, men resten tittar jag inte ens på. Så nu sitter jag här i leggings och skjorta och vägrar ta på mig något annat. GOTT att leva menar jag.

Rim Ram Rom

Lystnar på Dido och myser i min virkade tröja. Det är hyfsat väder, men brisen är kall så jag passar på att mysa till det. Gårdagen vart jätte bra, en kort visit på Gretas dock, människorna vart lite för mycket tillslut, so we called it a night och syster köpte burgare till mig på hemvägen. Lämnade av Annisen hos sig, sedan droppade syster och hennes man av mig. Imorgon blir det picknick med Dennis (som för stunden sitter och spelar med babes), det blir kaffe och snus, cigg och energi drinkar och kanske en macka eller två. Jag har blivit fruktansvärt sviken denna morgon. Orkar inte gå in på detalj, men jag är ett dåligt inflytande för denna person. Jag har nog inget val längre, och får ta den hårda vägen jag så länge försökt undvika. Iallafall: tack alla för igår, ni gjorde verkligen kvällen magisk. Ni är toppen.


pusu!

Äldre. Inte gammal.

Jahapp. Då fyller man gammal 21. Förväntansfull inför kvällen och allt den kan bringa. Tack alla för era grattis.


pusu

Obscene

Imorgon fyller jag 21, idag mår jag skit. Igår bölade jag mot mannens bröstkorg, fick varma kyssar och tröstande armar runt mig. Idag fick jag present av mannens föräldrar: ett bord och två stolar till balkongen. Tack! Igår fick jag favorit armband, två radigt nitarmband, av Dennis. Tack! Jätte glad över de fina presenterna jag fått, ändå ligger en tomhet i maggropen och svider. Idag är det Marilyn Manson som gäller med nya, riktigt bra låtar. BE OBSCENE.

Imorgon: utgång

 

pusu

 


Heldag

Då har en heldag med Dennis passerat och vi träffade på fler konstiga (underdrift) människor än jag gjort i mitt liv. Ungefär. Någon gick barfota i pissregnet, en annan drog ett skämt ingen förstod (hej iq) etc, etc. Haft det väldigt trevligt iaf, tack så mycket. Imorgon får jag min present *wiwiwiwi* utav Dennis som jag får välja ut heeelt själv. Hih. Anyways bitches, time to go to bed.

pusu

Saknad

Nästan alla människor har en vän som ljuger, förstör eller suger ut energin ur en. Jag har en fråga: vad gör du med denna människa? Jag förstår inte hur man kan fortsätta umgås med en sådan person. Är det inte tio gånger bättre med människor som ger energi än någon som tar energi? Jag själv är ganska hård på sådant numera. Jag har sagt upp vänskapen med ett par styckna just för att de var sådana människor. Det betyder dock inte att det vart lätt, men jag kände att det vart antingen eller. Jag vart tvungen att ta hand om mig själv, och för att kunna göra det vart jag tvungen att bryta med de personer jag helt klippte av banden med. Det betyder heller inte att jag inte saknar dem. För det gör jag. Saknaden är mindre ibland, och ibland riktigt stor och tung. Men innerst inne vet jag att jag gjort rätt - jag mådde till största del dåligt av att ha dem i mitt liv. Inte för att de är onda människor, men de bara tog och tog och tog och jag fick ingenting tillbaka i slutändan. Dock vart en av dem rent ut sagt elak: gick bakom ryggen på mig och sårade mig något fruktansvärt. Så jag tänkte: "Vad ger hon mig?" Och svaret vart simpelt: ingenting mer än tårar. Men som tidigare nämnt: saknaden kan vara fruktansvärd ibland, men jag har börjat lära mig att hantera den. Sen kan jag vara väldigt dramatisk när jag blir sårad, det blir en väldig smärta för mig då jag verkligen älskar mina vänner. Jag har inte lätt för att älska, så när jag väl älskar gör det så förbannat ont att sakna. Jag kramar en kudde, kryper ihop i soffan och får kärlek från min man. Det är mitt lilla tips till er: gosa och mys bort saknaden.

pusu

Morr'n.

God morgon. Klockan är inte mer än sju och här sitter jag och guppar. Lagom kul. Annisen ringde och väckte mig, men att vakna till hennes röst är ingenting att gnälla över. Kul att se folk som besöker ens sletna helgon, folk som inte alls borde vara där och snoka - you should know better. Ajabaja. Idag händer: hämta ut Abilify. Har inte bokat in något mer då jag och Annisen drack oss berusade (jag blev slet full) på vin igår, jag blev lyckligt full och dansade i min egna lilla värld på hemvägen. Lycka! Lyckan bestod dock inte till denna dag. Bummer. Men jag fick knasiga piller som gör mig glad, får ta en till kaffet och sitta här och guppa och vänta tills den kickar in. Igår vart jag nära på att lägga in mig igen, men jag väntade och mådde så mycket bättre än jag mått på evigheter efter en dryg timma eller två och såg ingen anledning alls längre att ligga inne. Annisen skrev punkter tillsammans med mig på saker jag skall ta upp med Rosalie. Snart får jag ny medicin som skall ersätta Zyprexan som gör mig fet. Yss! Ny medicin NU tack. Tata


pusu

Bloggar

Bloggar jag följer:

*contagious
*especially bitterlicious
*crazycatman
*kenza
*liinasofsweden
*sex and the citty

ibland följer jag även:
*kissie
*burnbitches (som dock tyvärr är nedlagd)


Idag skall jag till Kortedala.c och hämta ut mina mediciner. Lagom kul. Får se ifall jag orkar någonting idag eller om det är som igår: orkar inte ens gå utanför dörren. Får se helt enkelt. Tata


pusu


Smile




Saker som gör mig glad:

/nära och kära
/pannkakor
/pierca mig + tatuera mig
/att vakna brevid min man
/sjunga
/shoppa
/solen
/känslan av att ta del av något
/mysas med mannen
/djuren
/Disney filmer
/klä upp mig
/överraskningar
/Rödbo - Grimåsvägen (mitt gamla hem)
/åka och hälsa på mamma och pappa i Spanien
/Sydafrika
/musik
/blommor
/komplimanger
/ge komplimanger
/O'boy


Aa. Det är en del. Let's smile.

pusu

Piss och framtida planer

Idag följde Dennis med mig till psykologen, men fick fint sitta och vänta utanför. Jag fick nya recept på mina mediciner men orkar inte pallra mig till Kortedala.c just nu för att hämta ut dem. Är helt slut idag, typisk mens-kropp. Yss. Både Dennis och Ante sov här, när ölen tog slut tog partyt slut och jag och Ante satt och knaprade chips framför tv'n medan mannen och Dennis spelade kortspel. Sen dog jag lite och gick och la mig. Jag mår piss idag och ALLTING är piss, men det är ju inte så djävla ovanligt numera. Den 25:e (på syrrans föddelsedag - suck) skall min utredning börja inför en diagnos. ÄNTLIGEN. Pust. Igår skickade jag ut lite sms till folk om lördagen den 13:e (kommande lördag) om att fira mig på gretas. Vore toppen om ni som tog emot sms:en svarar snarast möjligt så jag vet om någon är på eller ej. Vore jätte kul om alla vill följa med. Bhija: jag fick ditt mess i morse, vi får käka kaka någon dag istället. Men Ira, Danttu, Anna mm? Hoppas verkligen ni är på. Nu skall jag mösa mig vidare.

pusu

Man

Igår vart Dennis här och höll mig sällskap. Vi gick ut och satte oss på berget, drack öl, snusade och pratade om allt möjligt. Det vart så härligt att bara få vara. Tack bästis. Idag kommer han igen, men även Ante kommer (hoppas jag) för att dricka lite öl, lira guitar hero och snacka skit. Jag känner mig som en riktig man.

puss

black

Back to black med naglarna. Känner mig utslagen men rastlös. Har ännu inte klarat av att gå ut med Charli. Livet utanför dörren känns skrämmande idag, tätt inpå. Mannen och hans pappa har vart och köpt "stängsel" till balkongen så vi kan släppa ut missarna där utan att behöva bli nervös över att de skall hoppar över räcket. Dennis kommer hit runt fyra and along with him comes Red Bull. Mums, tack sötast. Jag är sliten men sminkad: med andra ord så sliten att jag vart tvungen att göra något åt saken. Nej. Nu skall jag ta mig i kragen och ta ut Charli-Star.


puss

Jag vill

Idag skall jag till Eddie och töja öronen ytterligare + sätta in en ring i läppen. I morse flög ena kulan ut ur örhänget i örat, så då tänkte jag att jag lika väl kan pallra mitt arsle till Eddie. Efter det skall jag till Annisen och dricka lite vin, mysas och umgås. Eftersom jag inte fått någon kontakt person än för att hjälpa mig med mitt drickande, så har jag tagit itu med det själv. Jag har inte druckit på länge, mor och far har druckit vin och jag har själv inte tagit något, jag drack ett endaste glas vin när jag och mannen vart över hos Annisen. Jag har blivit riktigt duktig på detta nu, så jag tvivlar inte på mig själv längre. Jag kan bara jag vill, och jag vill.


pusu

Det är vi

Det är minnen som blir färska i sommarbrisen. Som att öppna ett pepparkar och hälla det i ett av alla sår jag bär. Men jag sitter tyst, frågar inte, tänker inte ens på att fråga, drar ihop mig med händerna knäppta om mina uppdragna knän. Jag vilar hakan mot knäna, ser mig om: det är ingen där. Det är ingen som skvallrar, som andas tungt i min nacke, inte heller finns ansiktet där som får det att vända sig i magen på mig. Jag andas tungt, men jag vet att snart blir det bättre. Smaken av apelsin vilar kvar i mitt tandkött efter jag fått en Zyprexa av min omhändertagande man. Jag känner: all dramatik, alla tårar, alla djupa sår, alla knivhugg, allt skitsnack - det har vart värt det. För på kvällen när vi ligger där i sked och skrattar ihop, fantiserar om en framtida familj, skoj bråkar om namn, förenas i en varm, mjuk kyss: vi har blivit så starka. Vi stod varandra tidigare så tätt inpå att inte ens en gnutta luft kunde pressa sig igenom - men idag är vi sammanvuxna. Jag och min man. Det är vi, mun enkeli.


pusu

Visa mig

Jag tycker vi alla säger att det är blodigt, trasigt och aningen trassligt. När vi säger att "jo tack, det är bra idag" så ligger där så mycket mer mellan raderna. Vi vill bara inte att det skall synas. Det är jobbigt med alla "du klarar detta, du är stark". Nej, jag är inte stark vissa dagar. Vissa dagar är jag skör som ett spädbarn och vill bara säga "låt mig vara det idag då, sluta tissla och tassla i oroliga former" men jag säger inget, ler och är i trans för alla röster som skriker inuti mig.

Vinnaren är den förtjusande ..

High

Det har vart en lång dag. Jag är helt slut. Bhija tog studenten - grattis min pingla! Snurrade runt med far och köpte diverse nödvändiga ting, efter det firade vi Bhija. Mannens far körde hem oss, Annisen kom förbi med vovsen - hälsade på mina föräldrar. Ätit middag och kan stupa i säng vilken sekund som helst. Fast snusen är så go så jag väntar. High on legal drugs.


out

RSS 2.0