adios

Jess är över på pizza och prat. övernattning as well. trevlans. jahapp. den 29:e åker jag och Charli-Star och blir borta i upp till en månad. (medicinerna som tillåter en månad) där skall jag bada, fixa naglarna, shoppa skor, kläder, smink, äta gott, umgås med de närmsta och försöka må bra. jusstja. jag och mamma skall köra vattengympa i poolen utanför deras hus. imorgon: fixa håret hos Pinkey.

adios amigos

Hey ho

jag ser suddigt, näsan är täppt, slemhinnorna djävlas, sömnen grusar, orken faller, lusten är borta. HEJA.nej tack.

jag kan inte andas och undrar vart mina ben är, vart har armarna tagit vägen? jag letar men hittar dem inte. det kryper i den kropp som sägs vara min. jag vill inte längre äga den. ni får den, ta den. nej tack.

Welcome xx.

Idag har allting vart en enda stor dimma, allting jag gjort, sagt, köpt, sett - en enda dimma i skuggan av den ångest jag burit. Hela dagen: ett luddigt minne med luckor. Jag har inte sett mina ögon i spegeln när jag kollat mig i spegeln. Någon annans ögon har betraktat mig och läpparna hånlett. Welcome borderline.fuck off.

jag har totalt tappat suget att föra blogg för alla idiotiska kommentarer. fuck off.

...

tystnad.

Firande

Idag blir det till att fira Lissy som fyller år - fira med lite vin, snacks, och prat. Skall bli mysigt. Förövrigt är jag extra seg idag och tycker inte alls att vädret gör det bättre. Vart tog solen vägen? Nåväl, snart beger jag mig med Charli-Star till Spanien där solen aldrig försvinner och havet är varmt och gott. Anyways: hurra, hurra, hurra, hurra till Lissy!


pusspuss

Grus

Jahapp. Här sitter jag vid halv fem på morran med grus i ögonen och kan inte sova. Kokade mig en kopp kaffe då jag ändå inte kan somna och slängde upp en snus på det. Muuums. I all trötthet är jag så himla sugen på att åka till Eddie någon dag och pierca kinderna, men har inge cash åt det för stunden, men på måndag skall jag ringa försäkringskassan. Då du. Då smäller det efter det brev jag fick hem. Hmh! Hoppas ni sover gott.


nattis*

Dagar

Owh, vad trött jag blir på elaka kommentarer. *suck*

Senaste dagarna har Jess sovit här, vi vart och hälsade på Pinkey på hennes jobb, sen vart vi över till Dennis igår och drack lite kalla öl och avnjöt vädret med lite skratt och spel. Idag hälsade jag på Annisen och fick reda på att jag kommer få: noll kr från försäkringskassan. Så det blir till socialen efter Spanien. Åker den 29:e och har ingen direkt idé om när jag kommer hem. Härlans!


tjotjo

Mornin'

Good morning. Sovit som en stock och vaknade för inte så länge sedan. Sitter nu och surplar på en kopp kaffe och smuttar på snus och funderar på vad man skall hitta på idag med Jessica. Kanske åka till slottis och gå en promenad? Enda dåliga med att vela ta sig fram och tillbaka till sådana ställen är att det tar sådan tid utan bil, och jag har ju varken körkort eller bil. Tyvärr. Och syster och hennes man är i Spanien och hälsar på mor och far. Nåväl, något hittar vi nog på. puss på er så länge!


Tankar

Jag är redo att hoppa i säng och slockna, men någonting i mig drog mig till bloggen så jag kunde få skriva av mig lite efter filmen. Jag grät som tidigare nämnt mycket, och desto mer av filmen jag såg, desto med grät jag. Den vart fantastisk. Så har du inte sett "P.S I love you", så se den. Den är ett måste för oss känsliga kvinnor och tjejer och den rör verkligen om i grytan av känslor på insidan. Den får en att tänka efter, öppna ögonen och se vem det är man älskar och tillhör, vem som tillhör en själv.


nattis

Översikt

Översikt:

Drack några öl med Dennis (började tidigt) och åkte hem och mös ner mig med täcke och kudde, Charli-Star, missarna och mannen till filmen "P.S I love you". Än så länge har jag gråtit säkerligen fem gånger, och inte ens halva filmen har gått. *crazy cry* Nåväl, mannen sitter och väntar i soffan.

tjodelidoo


P.S
Dissar:
blondinbloggar ännu en gång

D.S

wiwi*

skakade kviberg osäkert och shoppade lite i stan. *shopaholic smile* Nu är jag bored och INTE trött, vilket är helt otroligt. Att en människa som Pinkey kan GE så mycket energi. wiwi. love you. puss och snusk.


out

Freshness

Idag mår jag någorlunda bättre än vanligtvis. Skall till Kviberg marknad med min älskade, underbara Pinkey och Anja. Kanske man får något shoppat, med mig brukar det sluta med kasse efter kasse. *crazy* Fixade iordning mig tidigt i morse och ställde min tuppis. Idag jäklar är man fräsch!

Mjaja

Nu är missarna ute och har fått ett toppen hem. Jag är så glad över detta, känns så himla bra. Och mamman, Ariel, har fått någon som tar extra mycket hand om henne, precis vad hon behöver. Och idag köpte jag och Annisen varsin hamster! Min heter Tor och hennes heter Blenda. Vi fick hamster noja efter det att Lissy köpte hamster som heter Gudrun. Men nu ligger lilla Tor och myser i sitt bo. Lite uppdatering sådär bara. Annisen försöker hjälpa mig med att hamna på behandlingshem. Det vart väl det.


out

The time of my life

Nu dissar jag blondinbloggar fett. Jag är så less på era lekar och tävlingar om vem som har vad och vem som har det först.

 Ni borde kunna skaffa en betydligt mer innehållsrik blogg än "MWIHIHI - idag shoppade jag ROSA ROSA ROSA <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3!!!!!!!!"
Fuck ye all.


out

I'm having the time of my life.

Uppd.

Imorgon åker äntligen kattskrällena ut. Annisens mamma tar hand om dem. Tack, tack, taaaack. Kan inte tacka nog. Nu kan våra egna djur få den uppmärksamhet de förtjänar.


pusu.

Dör för er.

Jag försöker. Jag försöker överlveva, ta mig ur skiten, rensa mig, hyvla mig, andas fritt - det går inte. Gyttjan drar ner mig igen, hjälp mig för fan. Jag behöver er. Ni är allt. Ni är underbara. Hjälp mig andas och jag dör för er. Alltid.

RSS 2.0