pusu till alla fina!

Tack alla för era fina inlägg. Det märks att jag har många fina som bryr sig, även folk som inte känner mig (citty - sexandthecitty.blogg.se) som skriver en fin rad för att jag skall öppna ögonen och klura lite på vad jag ibland vräker ur mig i känslomässiga tillstånd. Ett jätte tack till er, och tack Malin för tipset om att andra kan hämta ut genom en simpel enkät. Ni är guld värda.


pusu!*



Good fuckin day

Ohlala på dagen. NOT. Tvingade med Dennis till min gamla skola då jag fått en påminnelse om att lämna in en bok jag lånat där. Magkramp, svettningar, skakningar och hela köret kom på vägen dit. Det blev inte bättre av mötet (som jag försökte ignorera) i dörren. En ful, ranglig dam vid namnet Emilia stod där och borrade ögonen i mig som om jag vore lammköttet for today. Biatch get a life. I stole ya man, so what? Move on. Han vart så inte värd det. Eeeew på honom. He's so not hot. AT ALL. Jag saknar Annisen.! Nu har man vart nykter länge long so long, och det känns bra! Medicinerna håller dock på att lämna blodomloppet så jag är aningen bäng. Lite sämre. Borde verkligen åka till apoteket men det tar så förbannat mycket kraft när man verkligen inte vill äta mediciner längre. Fast å andra sidan VET jag hur det blir utan mediciner, men still. I don't wanna' go back, still I don't wanna' keep on going. MORR. Jag hatar det. Nåväl, får väl pallra arsel till apoteket idag eller imorgon. De stänger så tidigt på rymdtorget och det är dem som har min apodos. SUCK. Nåväl, dags att lira med männen.


pusu!








nyktert = känslor

det är så sjukt lätt att bli sårad, att bli nedstämd eller bara allmänt ledsen. det är så lätthänt och svårhanterligt. det är sjukligt att vara såhär friskt sjuk. att se men ändå inte se. allt är inget och jag förstår inte riktigt vad jag kämpar för? varför inte bara skära, köra massakern, dricka tills jag stupar och röja undan allt det dära som under nyktra dagar tynger ner mig? Jag ser inte en endaste anledning att längre vara nykter.


tack o hej

Hallon

Det är inge vidare med regn när man redan är nedstämd, så jag gjorde mig själv en kopp te och åt en apelsin. Hallon te is the shit, riktigt god och påminner om den sommar vi en gång hade. Skall det hålla på såhär med vädret kan det lika gärna bli vinter. Inte långt från nu, men det är bara jobbigt med fuktigt väder. Nej tack.

Jag floppar för dagen:
"dagens outfit" bild. -totalt och helt fel. ALLA gör det. Boooring.


Nej, åter till mitt te.


pusu

music






I find the map and draw a straight line 
Over rivers, farms, and state lines
The distance from A to where you'd B
It's only finger lengths that I see

I touch the place
Where I'd find your face
My fingers in creases
Of distant dark places

I hang my coat up in the first bar
There is no peace that I've found so far
The laughter penetrates my silence
As drunken men find flaws in science

Their words mostly noises
Ghosts with just voices
Your words in my memory
Are like music to me

And miles from where you are
I lay down on the cold ground and I
I pray that something picks me up
And sets me down in your warm heart

After I've traveled so far
We'd set the fire to the third bar
We'd share each other like an island
Until exhausted close our eyelids

And dreaming pick up from
The last place we left off
Your soft skin is weeping
A joy you can't keep in

And miles from where you are
I lay down on the cold ground and I
I pray that something picks me up
And sets me down in your warm arms

And miles from where you are
I lay down on the cold ground and I
I pray that something picks me up
And sets me down in your warm arms

uppdatering hej hopp

Då vart man hemma igen och det börjar icke lugnt, säg nej. Det har vart full rulle sedan andra dagen efter hemkomst och mer kommer. Kul med saker att göra, istället för att ligga hemma och ruttna i gula ärr och stanken av cigarett. På torsdag skall jag ta en fika med mr.x och berätta lite om min historia som han vill ha med i en bok som han skall skriva tillsammans med någe vän. Imorgon blir det Sticky i spritångor och skålerier. Heja Katana! Underbart band med riktigt härlig musik. Dennis syster samt hennes pojkvän som spelar i bandet. Hon på bas, han bakom micken. Skall bli kul! Sedan planerar jag även en dag att åka hem till familjen Karjalainen och kramas lite med folket där, mysas, dricka kaffe och blossa cigg efter cigg med Bhija på balkongen.

That's all for today folks


pusu




lay down for you

Saknaden är så stor, så stor nu efter tre veckor. Saknaden efter naken andedräkt, heliga armar, ärliga ögon....  Saknaden är stor efter alla, speciellt med lite Snow Patrol i bakgrunden. Jag behöver er nu igen. Så som jag en gång behövde er. I Gårdsten då allting vart skit och jag slet mig ner i svartnaden och jag behövde er. Så behöver jag er igen. För ni är det vackraste jag har. Jag kommer ringa runt när jag kommer hem, förlåt om det blir tjatigt men saknaden tar liksom över det sunda förnuftet. Så jag ringer och hoppas på svar och kanske ett "skall vi ses?".

jag älskar ju er.


pusu.

spain

kortklippt och på g till brun. lever gott. äter gott. har det gott. saknar dock er alla där hemma, men blir nog av att jag stannar här ett tag. medicin som spelar mig spratt, men fick hjälp med detta och skall nu dra ner på den och ta den på kvällar istället för mornar. ser för första gången på länge ordentligt utan någon dimma. badar, shoppar, skrattar och njuter.


love ya all at home

pusu

RSS 2.0