Baby let it show

Jag dööör! Har SÅ mycket att göra! Idag vart jag på banken och hämtade ut grejer inför mitt möte med ***! Nu har jag äntligen det överstökat, sen skall jag till bror för att ge honom lite papper samt att vi skall kolla på vad för dator jag skall ha och när vi kan åka till IKEA och köpa nya grejer till lägenheten. Min älskade KK, bästa kompis och själsfrände skall ju flytta in här snart, så då måste han ju ha en säng att sova i! Imorgon skall jag hjälpa Pasi packa ihop sina saker, även Bhija kommer och hjälper till. Idag kommer Jessi över med och sover här till söndag. Fullt hus!? Nästa vecka skall jag köpa en kostym inför min halloween fest som jag skall ha på kommande fredag! Jag och Bhija skall även köpa snacks och lite dittan och dattan. PUH. Jag är under stress och pressad planering, jag dööör. Jag vill bara lägga mig i soffan med min Dennis och mysa, men icke! *PANIK!* Innan vart mitt liv ständigt under press och stress, det vart alltid saker att fixa men under senaste har jag bara dött ut och ruttnat och skitit fullständigt i att göra saker och ting förutom att gå till psyket, lägga in mig, osv. Men nu djävlar är livet igång igen, bara för man är singel och måste fixa allting själv! Som tur är har jag ju Dennis som kan hjälpa mig passa Charli-Star medan jag flyger och flänger runt halva jordklotet. (Som dessutom retar mig för att jag ser ut som Harry Potter med ett ärr i pannan! Taaack Jessi.) Nej, nu skall jag och min bästis (etc etc) ut på prommis med Charli. Vi skall ut och gå en halvtimme varje dag! Nyttiga paret. Hihi.


tataaa
pusu!

Nytt liv börjar till: helgen

Och pang bom så får man snart en ny room mate! ÄNTLIGEN kan vi flytta ihop, babe. <3 Skall bli sjukt kul, och vi planerar även att köpa en kompis till lilla Charli-Star - nämligen en till hund! Men det får komma efter jag vart hos *** och börjat få mina pengar! Livet artar sig trots allt jag någonsin trott, dessutom skall jag få massa nya grejer till lägengeten:

:ROSA bärbar dator
:Säng till ****** rum
:Mattor
:Gardiner
:Datorbord + datorstol
:Tavlor

Wiii! Livet har äntligen börjat och jag älskar livet som singel! Now I can do whatever I want to! Jag grät för sista gången över dig igår, nu spiller jag inga mer tårar över dig - du är inte värd det! Och dina saker skall ut SENAST till helgen, inte en dag senare, för då säljer jag skiten! Det skall du ha väldigt klart för dig. Det här är MIN lägenhet, mitt hem och jag bestämmer vad som får vara här eller ej. Och du kan glömma att du någonsin mer får träffa Charli, så som du beter dig och behandlar mig som en djävla IKEA matta. Som man behandlar andra blir man slutligen själv behandlad.

Idag skall jag förövrigt träffa Danttu och sedan Daniel! Självfallet följer min bebis Charli-Star (som för stunden sover i mitt knä) med överallt nu när det är vi två mot världen. Right, baby? Love you!

tataa
pusu

FRI

Till den som ringer mig anonymt hela djävla tiden: FUCK OFF!


Supa med Dennis. Woooohoooo!


Tataa!

P.S
FRI SOM EN FÅGEL!
D.S

My unt Dennis goes konstaterande.

Jag har precis konstaterat med Dennis att ett gott skratt förlänger livet, därför ger jag er denna länk: emiliahelene.blogg.se
Under rubriken ":)" får man sig ett gott skratt. (Bilden, dvs)
Ja, jag vet att jag är elak, men utseendet spelar roll! Ser man ut som "hej kom och hjälp mig" så hamnar man lätt på min blogg. Som liinababy.blogg.se, emiliahelene.blogg.se, kissie.blogg.se osv. Jag kan faktiskt inte hjälpa det, sådan är jag helt enkelt. Ett skratt förlänger livet, och dessa brudar och deras utseenden ger en ett eller flera goda skratt! Så surfa ut där och leta efter fler roliga människor och meddela mig gärna, för just nu behöver jag få tillbaka mina skrattgropar som försvunnit med åren.


Tata!

/My och Dennis

Belong together

Mariah Carey - We Belong Together


Kvällen vart svår, det kändes tomt och doften av ensamhet vägrade skingras. Tur är det att jag har djuren, utan dem vore ingenting värt det längre. Fick ringa Pasi i morse för att lista ut hur mycket kaffe jag skulle göra till mig själv, och det gick ju faktiskt riktigt bra. *Duktig* Nu är det disken kvar och så skall jag plocka undan lite skräp som bara ligger och samlar damm. Kanske ringa Sofia senare och be henne komma över så jag slipper ensamheten.

When you left I lost a part of me

Smärta.2

Jag kan inte andas! Ta mig ur detta liv. Ge mig något att leva för, ge mig något! Trassliga, söndergråtna liv - vad är väl du bra för? Du sårar, du tar förgivet, du klöser sönder det lilla jag har kvar. Han är så nära, men ändå så långt bort. Jag ser hans blick, den letar sig ut genom fönstret - han försvinner ifrån mig igen. Jag klarar inte hans tankar, reser mig upp och går där ifrån. Stänger in mig i min lilla, rosa bubbla. Vaggar, hoppas, väntar. Men hör inget. Ingen kommer. Han är borta, han är inte längre min. Min att andas in, min att skratta med, min att smeka. Han är inte längre min. Han är någon annans, någon annans att älska. Släpper jag dig för lätt? Eller är detta menat? Jag orkar inte kämpa, ser mig själv flyta förbi - ser oss flyta förbi. Fem år, borta på ett par dagar.

Jag kommer alltid älska dig, älskade man.

Smärta.

Jag förlorar dig mer och mer för var dag som går, du ser mig inte ens i ögonen längre - och jag undrar, är detta att bli älskad? Jag har glömt känslan av dina armar runt mig, fyllda med kärlek, dina läppar mot min panna, dina varma kinder mot mitt bröst. Jag har glömt vad vi en gång hade, jag ser det inte längre - och du går bakåt i tiden till gamla flickvänner för att..straffa mig? För att straffa oss? Du dömde vårat förhållande genom att bli vän med henne igen, nu kan jag knappt röra vid dig längre. Hur länge har du haft kontakt med henne? Hur länge, jag undrar och vrider mig i smärtsamma kramper. Det här gör för ont.
ensamhet

Det är slutet som lockar, inte början och inte mitten. Det är avslutet och dess karaktär i charmiga drag. Jag viftar bort det, putter undan, håller om mig själv hårt - kom inte nära mig. Väntar på svaret, väntar på hans reaktion i besvikna, arga, ledsna drag. Förlåt, men jag kan inte mer nu. Du kom mig för nära sist, du kom för nära och jag kan inte mer än såhär. Snälla... Låt mig andas! Du är för nära, du är för verklig och jag avskyr verkligheten. Tar min an Theralen, gurglar in i sista droppen, väntar på dimman - surplar luften.


Det är för verkligt.

Little by little in this pink bubble of mine - be my savior

Jag vill bli på-nytt-född. Jag vill känna livet i mina ådror, känna lustan efter livet i munnnen, rulla runt den med tungan och brista ut i skratt. Jag är på nytt besatt av Blue Foundation - jag vankar fram och tillbaka utan mål, utan livsglädje, sårar, skär, förstör och raserar det jag försökt bygga upp på sköra små fjädrar. Jag blåser omkull allt i min väg, trampar över de jag älskar, lägger mig platt för rösterna - skakar i vaggande position, biter på knogarna, tuggar på tungan - önskar ett slut. Ett drastiskt slut på detta förföljande, på dessa skuggor av frostbitna minnen. Jag lägger mig platt, jag höjer mina armar över mitt huvud - koncentrerar mig på att andas, mitt hjärta slår för fort, mina ådror pulserar i takt, försöker överleva. Jag brister ut i gråt. Gråt. Gråt. Gråt. Små, små salta på kinderna så röda.


Du får inte förgöra mig.


Blue Foundation - Little By Little

After loving you

Red - Never Be The Samekaos.

Rosa pussar

Svar till Liinababy.blogg.se's video inlägg från anonym (?)

"äcklig människa du är. själv är du knappast smal, du har absolut ingen form. du har säkerligen femton behåar på dig bara för att få tuttarna upp i halsen. tips btw: om du inte kan prata/uttala ord på engelska, prata inte engelska då. du skämmer ut dig själv.

"gå och lägg dig in på psyk eller någonting". hur jävla dum kan man vara? en människa som är sjuk, som har sjukdomar, skulle du säga till en cancer patient: "gå och lägg dig på sjukhuset, jävla emo, du är så negativ". depression är lika mycket en sjukdom som cancer. eller kanske du har glömt bort dina egna "emo-fasoner" då du skärde dig?
plus, du gnäller om ungdomar som lever på sin pappas pengar, du är ju så mycket bättre själv? du lever på mikkos pengar. lägg ner och sluta bete dig som du vore någonting, för det är du inte? vad har du utöver denna blogg? absolut ingenting. ingen utbildning, ingen jobb, inga pengar. nothing honey.

en äcklig människa är du. flytta till usa och bli en hemmafru vars liv kretsar runt blommor och skvaller. varför finns du? varför finns sådana som du? lägg av att använda försvarsmekanismerna, dr freud skäms.

och sluta andas genom munnen, du ser ut som en retard."


HAHAHAHAHAHA! I love YOU! Pusspuss!

Ännu en bärsande dag med D-D-D-D-Deeeennis i lägenheten, gott det! Förbereder lite inför fredag och värmer upp, pepp, pepp, pepp!! Wohow! Pratade dessutom med Idan idag och blev sams efter en lång tid av bruten vänskap - I've missed you baby gal! <3 Är trött redan nu så funderar seriöst på att krypa ner snart. *gäsp*
Nattis på er sötnosar.

tata
pusu*

Pink power

Dissar:
Liinababy.blogg.se för att hon kallar folk för fitta när de enbart beklagat sig över hennes utväxt! Sluta följ min blogg då om du inte kan ta det, och sluta snacka skit om att "en vän" skulle ha läst det, haha -patetiskt raring! Och att dissa folk som åker in och ut från psyket är ingenting att egentligen kunna dissa då det verkligen inte är en livsstil, inte heller någonting man väljer utan någonting man gör för att överleva, det är precis som om jag skulle dissa dig för att du andas.


Anyways:
Idag är Jessi här och våldsgästar (nej, jusste - Jessi kan ju inte existera eftersom jag bara umgås med Dennis) och vi skall åka till Pinkey (som inte heller kan existera) där jag skall plocka upp ett par skor som hon köpte för 1200:-, som hon nu helt gratis ger till mig! Min lilla pärla! *jumps* Skall bli grymt kul att få se Pinkey baby igen. Hihi!

Dags att dra sig!

tataaa
pusuStar Child

Idag vart det en riktig söndag - en städdag helt enkelt! Jag och babes städade heeela lägenheten riktigt ordentligt och nu ligger vi bara och myser och purrar med varandra i soffan till serier med blodtörstiga, sexiga vampyrer. Grr! Skall snart laga lite köttbullar med pasta, har inte orkat ta på oss något större idag. Imorgon blir det bio med Dennis och på fredag är det ÄNTLIGEN Hardcore Superstar med Dennis! *jumps* Skall bli så jädra kul! Igår pep dessutom telefonen till och där stod det bland annat att jag vart en liten fitta som vart ett tjockt psykfall från liinababy.blogg.se, jag antar att det är efter vad jag skrev om utväxten. Sorry lad, visste inte att du vart så känslig! Hihi* Visste inte ens att du läste min blogg (!?) Hahaha, det här är bara bra roligt!  Sen får jag ju tillägga att det vart du som inte kom i MINA byxor inne på Mikko's toalett, och inte tvärt om - så vem är den egentliga tjockisen här sötnos.. ding, ding!


Dags att mysa med CharliStar!

tataaa
pusu!

Better say MYname

GÄSP. Flera utgångar på raken gör en lite seg, trots allt. Trevligt dock! Fick till och med dansat med Dennis OCH Niko. Woooow liksom wohow grabbarna. Riktigt kul. Längesedan man fick shakea loss, och det gjorde jag då fan med stil - vad annars? Haha. Love maself. Idag är det iaf kalas för lillen Albin (killens brors son) som fyller ett! Lilla snuttebuttefjuttelillekillen. *gosa med kinderna* LALA. Anyways, är det bara jag som sett liinababy.blogg.se 's hemska utväxt? Jag och Jessi ville slänga smör i huvudet på henne. Skall man vara blond när man egentligen är mörk under så får man fan ha råd med det också. EW! Men det är kul att läsa hennes blogg, så jag låter mig inte skrämmas allt för mycket, hihi! Dessutom är hon ju ganska söt med sin potatisnäsa. *nypa* Gulligull! En gång vän, alltid vän - right? (; haha! Nej, nu skall jag inte sitta här och vara rolig. Dags att surfa vidare. By the way, hösten är verkligen här! Brr!

Tataaa
Pusu!
Wtf!?

Allting är FÖR komplicerat. DING FUCKING DONG My! Wake up! Wtf!? Utgång ikväll igen.

Tataaaa
Pusu

RSS 2.0